Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nyitott Kapcsolat Kezdőknek

Nyitott Kapcsolat Kezdőknek

Szexpartner keresés

A kezdeményezőknek, az első levél

2016. július 04. - Onkyo

A legaktuálisabb témát venném előre, habár így belevágunk a lecsóba, de mindegy. Ez pedig a partner keresés, ha te vagy az aktív kereső.

Mi jelenleg hármas felé hajlunk, abban is a két pasi felállás. (Hogy miért, az megér egy másik cikket)

Nagy tapasztalatunk még nincs, az a kevés is Swinger klubokból származik, ami kb olyan mint összeszedni valakit egy kapcsolatra a diszkóban, kicsit lutri. Ezért én rendíthetetlenül passzívan részt veszek az online keresésben. Passzív, mert csak kiírom hogy keresünk és napjára kapunk annyi levelet, hogy nem bírjuk törölni. (ha aktívan keresünk akkor jól szoktak elsülni, de itt oktatni szeretnék, úgyhogy maradok a passzívnál)
És itt jön a nagy probléma, amiből remélem ti pasik tanultok!

A 90% kukába kerül!

Őszintén, a felét el sem olvasom végig, de néha egy sornál sem több az üzenet. Ehhez persze társul egy tök üres adatlap. Ki a franc gondolja, hogy ki lesz választva?

"Sziasztok, Peti vagyok, nagyon megtetszett a képetek, szívesen megismernélek benneteket, írjatok e-mailt" (megbolondítva egy kevés helyesírási hibával és nulla személyes információval)
Ma is írt egy srác, kedvesen megírtam neki elég hosszan, hogy mikről írjon, mit várok tőle részletesen és erre is csak 3 mondat jött vissza. Egy dolog a biztos, hogy ezek a srácok kanosak. És kanosan nem tudnak sokat írni, és egy kanos srác nem kell, mert ahogy kiveri, máris lelép és soha nem hallasz tőle többet.

Szóval itt az "Ultimate Guide", hogy hogyan írj egy rendes, bemutatkozó levelet ha te vagy az aki válaszol egy hirdetésre. Ezt én és párom is igazolhatja, hogy számunkra ezek a legfontosabbak, de más értékrendű embereknek is egy kiinduló pont lehet!

0: Gondold át
miért írsz és képzeld el a párt

Ezt a pontot utolsónak írtam bele, de szerintem fontos. Rengeteg levél úgy jön át, hogy az író nem is egy hármast keres, hanem egy komoly kapcsolatot és ezt virágnyelven el is mondja, sőt részletezi. Ez szar, mert mi meg nem. Ezért mielőtt belevágsz, képzeld el a párt akinek írsz. Fiatal pár, boldog kapcsolatban, egy kis kicsapongásra vágyik néha és ehhez add el magad. Itt el kell érned, hogy a pár azt mondja, hogy "na ő megér egy próbát". Hosszútávú barátságról olyan az elején beszélni mint első randin, hogy hány gyereket akarsz a nőtől.

1: Rendes megszólítás
Viccesen, röviden, figyelemfelkeltően

Sokan még egy rendes kezdő üzenetet sem küldenek. Minél frappánsabb, érdekesebb, viccesebb, annál jobb, de már megelégszünk egy 2-3 soros tűrhető kezdéssel, azoknak már visszaválaszolunk, ebből már kiderül, hogy a srác okés -e, érdemes e tovább olvasni. Plusz itt látszik, hogy olvastad e az adatlapot vagy mindenkinek ugyanazt az üzenetet küldöd e.

2: Leírás rólad
Részletesen, őszintén, személyiségedre koncentrálva

Ez elég sorsdöntő, de mindenkinél változó, sok minden bukhat rajta, viszont nagyon sokat nyerhetsz is rajta. A lényeg, hogy ne hazudj, itt ne. Korodat letagadhatod, de itt nem igazán számít a kor, számunkra nem. Persze ha egy hirdetésben az áll, hogy max 30 éves korig és legyen 20cm-es farkad, akkor ehhez méltóan írj, de még itt is megfontolva leszel egy jól megfogalmazott levéllel.

Magasság és súly, testalkat és kor jó dolog ha köztudott, de ha ki is lóg a kvótából akkor sem annyira gáz. Ami ilyenkor minket nagyon megfog az a személyes dolgok, hobbik és a dolgok amiket szeretsz. Én mindig mondom, hogy ezek sokkal több mindent elmondanak egy emberről mint bármi más. (ezt ajánlom önéletrajzban is, habár tudom, hogy sok főnök ezeket leszarja)

Múltkor is egy ilyen kétsoros írt, már majdnem kukáztam amikor megláttam, hogy szeret szörfölni. Ennyi. Megfogott. Mi nem szörfölünk, de ez már nagyon sok mindent elmond a srácról és magamban is már 5 kérdésem van amit tőle szívesen kérdeznék, ezt a srácot megismerném. Ezért ennek ennyire fontos a hangsúlya!!!

3: Miért írsz?
Miért minket választottál

Tudom, sokan ugyanazt a mailt küldik mindenkinek, főleg azért, mert szexelnének, de ha ezen túl tudsz lépni, lenyugszol, akkor nagyon figyelemfelkeltő szöveget tudsz összehozni, plusz lehet magaddal is tisztázod, hogy miért is írsz. Itt is minél részletesebb, annál jobb, habár van az a hossz ami már fárasztó.
Ez a pont inkább egy csipetnyi só az egész levélre, de szerintem elengedhetetlen.

4: Mit szeretnél?
Vágyaid, elképzelésed, mi fér bele, mi nem

Ez a pont már kicsit átlép a levelezés második szintjére, amikor már felvettétek a kapcsolatot, de nem árt, ha 1-2 mondatban már tisztázod előre, hogy mit is akarsz. OK, hármas szex, csatlakozni, de mit akarsz és hogy akarod. Keltsd fel az érdeklődésünket és fektesd le a te határaidat.

Erről ha megengeditek részletesen írok, mert amikor válaszolunk valakinek és szinte már könyörgünk, hogy írja le mi a franc az elképzelése, írjon a vágyairól, mi indítaná be, mi lenne már túl sok, kicsit írjon nekünk egy ponyvát, akkor is olyan válasz jön:

"Mindenben benne vagyok", "Nem vagyok semminek az elrontója".
A két legutáltabb mondat amit csak írhatsz. A legáltalánosabb szöveg. KUKA!!!

1: Ez elmondja, hogy a pasinak fogalma sincs mit akar, lehet még sosem gondolt bele
2: Nulla kreativítás
3: Csak kanos és unatkozik

Itt lenne az, hogy átlépünk a harmadik szintre, ha egy pasi kicsit részletezné a vágyait, elmondaná, hogy őt mi indítja be, mit csinálna legszívesebben velünk, pozíciók, izgalmas dolgok stb., őszintén, ez lenne a sorsdöntő, hogy elhívjuk vagy sem, de itt a harapófogóval sem lehet kihúzni a szingli, béna pasikból semmit.
Volt már levelezésünk jártasabb pasikkal, velük ezen a téren nem volt gáz, pontosan tudták mi tetszik nekik vagy mit próbálnának ki és mit nem, de a bénák csak béna választ adnak!

Erre nagy hangsúlyt fektessetek, de mint írtam, főleg a második felében a levelezésben, de 1-2 mondatban azért határok legyenek meg már az elején is.

5: Fotók

Ha van egy rendes leírás, akkor nem gáz, ha az adatlap üres. Viszont jó ha van néhány fotó. Nem a farkadról. Az nem érdekel minket és a legtöbb embert. A testedről, arcodról, magadról, akár pucéran, akár ruhában, szemedet kitakarhatod, azt mindenki megérti. Őszintén ezt lehet második körben is, ha van egy jó szöveg, meg főleg, ha nem vagy annyira büszke a testedre.
Ha Adonisz vagy akkor természetesen küldj, küldj, küldj!

6: Farok fotó
komolyan megér egy külön pontot? talán

Nem kell. Főleg nem az elején. Persze aki 20centist keres annak kell, de ha csak harmadikat keres akkor nem kell. Az egyetlen amikor kivételes az eset, ha tényleg valami nagyon különleges farkad van (95%, hogy nem) és ez mindent toppol.
Elmondom miért nem kell: Ha jó a szöveged, felkeltetted az érdeklődést, akkor az ember kíváncsi lesz rád. Ekkor jönnek a fényképek, ekkor van a második kör, a vágyak, nyíltan beszélni mindenről, láttuk a testedet, láttuk az arcodat, tudjuk, hogy jó fej vagy, érdekelsz minket, és ilyenkor van az, hogy a női fél elkezd fantáziálni. És mint tudjuk, a legnagyobb női erogén zóna az agy. És addig amíg a csaj nem kezd el fantáziálni rólad, nincs kacérkodás, akkor egy farok elijeszti, viszont ha már nyitott feléd, akkor ez egy nagyon húzó dolog lehet, piszkálja, érdekli milyen, kíváncsi lesz rá. Túlzásokba sem kell esni, ha kérik akkor illik elküldeni, persze akkor te is ugyanúgy kérhetsz képet, így fair.
(kivétel ha nagyon kicsi a farkad vagy hasonló, azt illene közölni, ha még képet nem is küldesz)

egyéb apróságok:

- helyesírás. Come on! Nem zavar, ha mobil/gépelési hiba, vagy 1-2 apróság, de amikor a lyukat J-vel írod akkor csak csavarni tudom a szememet.
- Kapcsolat: Magánügy, de azért jó tudni, hogy kapcsolatban van e, vagy mikor volt utoljára, esetleg mennyire volt hosszú ez. Nagyon sok mindent elmond a személyről, főleg ha 40 éves és 10 éve nem volt nője
- cigi: Sok embert zavar, minket is, szóval ha erős dohányos vagy akkor említsd meg, megspórolhatsz sok időt mindenkinek

 

Női oldal:

 

Párom még kritikusabb mint én, ezért röviden, hogy őt mint egy nőt hogyan fogd meg (habár az első szűrő általában a pasi)

Ami pozitív nála:

- jó szöveg
- humor
- testi adatok (lányoknak kell egy minimum magasság és egy kg)
- hobbi
- egy jó kép rólad

Ami negatív:

- nyálas beszéd (tudjátok, ahogy a kiéhezett 40-50es pasik "bókolnak")
- ha nagyon kilógsz a keresett személy elvárásából
- a túl sok rizsa
- farokkép, főleg ha nem nagyszám

Ez a felületes áttekintés, párom 1 percnél többet nem időz még a kiválogatott levelek között sem. Ne feledjük, ekkor már egy nő elképzelt a fejében, odaképzeli a fotón lévő srácot, elképzeli milyen vagy, beszélgetni veled stb.
Ha átmentél a szűrőn, az azt jelenti, hogy felkeltetted a nő érdeklődését és akkor nagyon szívesen elolvasná ő is, hogy mit szeretnél, vágyak, kívánságok, fantáziák és a többi. Ha itt vagy, az már fél siker és ha ez is jól sül el, akkor van az, hogy kacérkodik a gondolattal, hogy lefekszik veled. És ez indítja be a nőt.
És (személyes tapasztalat) ha már be van indulva, ha már kíváncsi rád, ha már levelezik veled, és minden a tetőfokán van, akkor bevetheted a farok fotót ha annyira fontos neked.

De ez már egy másik történet :)

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitottkapcsolat.blog.hu/api/trackback/id/tr158865730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása